Wednesday, 27 February 2013

its raining.

Assalamualaikum..

hihi.tengok tajuk .agak-agak apa maksud dia.haha.hujan ? bukan la.haha.it means.im crying.tapi kat machang ni memang tengah musim hujan.hujan non stop macam kat cameron.serious talk ni.haha.

10.26 malam.
done with pad252 assignment.aku bukak history. blog ? haha.lama dah tak update.sampai bestfriend aku izzati tu soksek tanya.haha.yes i miss you izzati.hehe.tatkala hari hujan ni lah mula nak layan perasaan.hihihi.
in simple sentences "ITS RAINING,AND I MISS EVERYONE".yeah.i miss every single person yg sgt bermakna dalam hidup aku.mereka ialah.MAK,AYAH,ADIK-ADIK ,family.the sisters,izzati of course,and my big family.sihatkah mereka.apa khabarnya,semoga kalian sihat sentiasa.me love every single of you.
Maybe aku rasa stress sebab final just around the corner.sebulan lagi,aishhhhh,macam biasa la,kene siapkan semua assignment last2 minute.yeah lecturer loves to gives assignment last minute.haha.lepas tu aku takde masa nak menatap buku.alasan ye kau HANI.but im glad,alhamdullilah.im still have umi,mimi,sue and my dear hafiz.They the reason im stay strong here.4 of them are very supportive.thanks ya.I'm happy with gelagat mereka 4.and every 2 days i will meet hafiz and story everything.haha.mulalah dengan perangai kerang busuk dieorg dia tu.lawak gila nak mampus.haha.kasar ayat.haha.he's cheer me up.he's very different.he dont want to see me crying.oouuchh.haha.final just around the corner.Let we fight for it .ngeh3.and grad together :D.

Thursday, 7 February 2013

chinese new year holiday !

Assalamualaikum..

Hani here.hihi.okay boleh dah start berblog balik.sebab kat rumah.wifi everywhere.kalau kat u bukan tak nak update tapi kan dia akan makan gb yg banyak untuk broadband aku -.-'.okay bebeh. ! HERE'S !.i'm announce i'll enjoy this holiday.haha.a week je pun.nak dipendekkan cerita i've plan a lot to meet my my girls friend and family of course.family first bebeh.

INI NAMA-NAMA YANG AKU NAK DATE CUTI NI :

* Parents,siblings and big family.
* my tutti frutti kwn2 skjt esp ati,nisa,atin faiq and amir.
*my girls kusessian.of course.all the girlss..love you :*
*plkn mate.aiza ayu yan mun haan.:P.haha

seminggu saya akan dipenuhi dengan mereka-mereka yg berada diatas ni.
bf ?? haha.he;s not here.my uitm mate tu org timur.tapi habis cuti kiteorg jumpa hari2.no worry at all :p

p/s :thanks for sending me yesterday dear H :*.u treat me like father.aww.so lovely :D.but ayah still the              best.try ur best ok.jadi mcm ayah saya.haha.