Wednesday, 27 February 2013

its raining.

Assalamualaikum..

hihi.tengok tajuk .agak-agak apa maksud dia.haha.hujan ? bukan la.haha.it means.im crying.tapi kat machang ni memang tengah musim hujan.hujan non stop macam kat cameron.serious talk ni.haha.

10.26 malam.
done with pad252 assignment.aku bukak history. blog ? haha.lama dah tak update.sampai bestfriend aku izzati tu soksek tanya.haha.yes i miss you izzati.hehe.tatkala hari hujan ni lah mula nak layan perasaan.hihihi.
in simple sentences "ITS RAINING,AND I MISS EVERYONE".yeah.i miss every single person yg sgt bermakna dalam hidup aku.mereka ialah.MAK,AYAH,ADIK-ADIK ,family.the sisters,izzati of course,and my big family.sihatkah mereka.apa khabarnya,semoga kalian sihat sentiasa.me love every single of you.
Maybe aku rasa stress sebab final just around the corner.sebulan lagi,aishhhhh,macam biasa la,kene siapkan semua assignment last2 minute.yeah lecturer loves to gives assignment last minute.haha.lepas tu aku takde masa nak menatap buku.alasan ye kau HANI.but im glad,alhamdullilah.im still have umi,mimi,sue and my dear hafiz.They the reason im stay strong here.4 of them are very supportive.thanks ya.I'm happy with gelagat mereka 4.and every 2 days i will meet hafiz and story everything.haha.mulalah dengan perangai kerang busuk dieorg dia tu.lawak gila nak mampus.haha.kasar ayat.haha.he's cheer me up.he's very different.he dont want to see me crying.oouuchh.haha.final just around the corner.Let we fight for it .ngeh3.and grad together :D.

No comments:

Post a Comment