Tuesday, 29 January 2013

konvoi kelab bikers uitm Machang

Assalamualaikum...

vroom-vroom.vroom.haha,cuba teke bunyi apa ? Bunyi moto la :P .gurau la.pagi-pagi tak baik marah,okay,semalam petang telah diadakan perasmian FESTIVAL KOLEJ UITM kali yg ke-9.Tepuk tangan sikit.ohh.meh big clap.UITM di hatiku.haha.Pada pagi tersebut dirasmikan dengan perarakan Maulidur Rasul antara pelajar dengan orang-orang besar uitm.Then sebelah petang telah diadakan konvoi moto.Program konvoi ni didukung oleh KELAB BIKERS UITM MACHANG.dengan moto "WE RIDE TOGETHER".haha.comel je kan.

Berkumpul pada jam 2.00 petang.semua moto2 yg ada seramai 56 org telah berkumpul.satu aura yg luar biasa.kih3.sebab apa tau tak.KAMI pelajar uitm diescort oleh polis-polis daerah dan polis uitm serta kelab2 motosikal besar.Petang tu aku naik moto my krik3.haha.LC135.Aku takde lesen moto pun.so for sure bukan aku yg menunggang,kawan aku bawak aku duduk belakang ,hihi.THANK YOU MIMI :*.Disebabkan moto kesayangan dia tu dia pinjamkan dekat aku ,dia kena naik dengan kawan baik dia(SUDIN).HAHA.Tujuan kiteorang petang tu nak edar pamplet tantetif program fesko tu.nak jemput orang luar uitm datang fesko.
Suatu pengalaman yang tak boleh dilupakan.tp lenguh jugak la balik tu,haha.

some of pictures convoi


escort by police :*




\


1 comment: